Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 108C (DN 1)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Au fost finalizate lucrările de așternere a covorului asfaltic pe drumul județean DJ 108C (DN 1), pe sectorul cuprins între joncțiunea cu drumul național DN 1 și localitatea Ardeova. Sectorul vizat de aceste lucrări are o lungime de 5.7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750 a anunțat Consiliul Județean Cluj.

În prealabil, pe DJ 108C (DN 1) au fost executate lucrări constând în burdușiri pe mari suprafețe și alte tipuri de operațiuni care au vizat fundația sistemului rutier. În același timp, pentru completa finalizare a investiției, mai sunt prevăzute și urmează a fi executate în perioada imediat următoare lucrări de completare a acostamentelor, de curățare a șanțurilor și rigolelor, de desfundare a podețelor, precum și de trasare a marcajelor rutiere.

În cursul anului trecut, forul administrativ județean a executat lucrări de așternere de covor asfaltic în continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins între localitățile Ardeova și Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x