Black Eyed Peas în concert la Cluj-Napoca, în cadrul festivalului Untold

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În mai puţin de două luni, Black Eyed Peas vor susţine un show extraordinar la Untold. După succesul răsunător al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy şi are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul „I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?” din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi Pump It, Let’s Get It Started, I Gotta Feeling, Don’t Stop the Party, Meet Me Half Way, Boom Boom Pow, My Humps. Sunt printre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100. La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.


sursa video: youtube

În 2017 show-ul lor de la finala Champions League, în faţa a peste 80 de mii spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, trupa americană fiind în ultimii 10 ani, în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live. Toate hiturile care au făcut istorie dar şi melodii de pe cel mai nou album „Ring the Alarm” se vor auzi live, în vară, pe scena principală a festivalului Untold. Black Eyed Peas vor urca pe scenă duminică, în ultima zi a festivalului. Preţul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe.

Până în acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat un abonament pentru cele patru zile. Preţul abonamentului este în acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi încep de la 225 lei plus taxe.

Untold 2018 va avea loc în perioada 2 – 5 august la Cluj-Napoca, având invitaţi peste 200 dintre cei mai populari artişti din lume, precum: The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun şi mulţi alţii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x