EvenimenteŞtiri

Discoteca ’80 Cluj 2018: Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox în concert la Sala Polivalentă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox vor concerta la Discoteca ’80 Cluj, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19:00. Melodii precum „Mamma Maria” (Ricchi e Poveri), „Rivers of Babylon” (Boney M), „You’re a Woman” (Bad Boys Blue) sau „Touch Me” (Samantha Fox) vor putea fi ascultate în 22 septembrie, în interpretarea artiștilor care au fascinat o lume întreagă.

Ricchi e Poveri este o formaţie italiană devenită faimoasă în întreaga Europă o dată cu melodia „Sará perché ti amo”, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo, în 1981, și devenită hit în scurt timp.
Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania. În acei ani, trupa a deținut și recordul de cel mai vândut single al anului în Italia, cu peste 7 milioane de exemplare. Ricchi e Poveri sunt autori a zeci de hituri care au încântat un întreg continent, precum „Sará perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Acapulco”, „Voulez-vous danser”, „Dimmi quando”, „Che sara”, „Cocco bello Africa”.
În cei peste 50 de ani de carieră, artiștii au lansat 19 albume de studio şi au vândut peste 20 de milioane de discuri. În ultimii ani, trupa a susținut concerte de succes în țări precum Italia, Slovenia, Malta sau Rusia, în fața a sute de mii de fani.


sursa video: youtube

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool” și „Rasputin”.
Trupa a cunoscut apogeul succesului internațional la finalul anilor ’70 și în anii ’80. Pe lângă superhiturile menționate, Boney M a creat numeroase alte șlagăre iubite și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, precum „Ma Baker”, „Brown Girl in the Ring”, „Sunny” sau „Gotta Go Home”.
În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, Boney M a câștigat 18 albume de platină, 15 de aur. Muzicienii au lansat peste 200 de single-uri și au vândut peste 200 de milioane de discuri peste tot în lume.
În cadrul concertului Discoteca ’80 Cluj de la Sala Polivalentă, împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființare.


sursa video: youtube

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaționale precum „You’re A Woman”, „Pretty Young Girl” și „Come Back And Stay”.
De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar din cauza decesului lui Kenny Lewis – parterenul său de trupă, din 2012 John McInerney este cel care încântă spectatorii cu hiturile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi.
Pe lângă hiturile enumerate, fanii formației au fost încântați de-a lungul anilor, cu melodii precum „I wanna hear your heartbeat”, „A Train to Nowhere”, „Lovers in The Sand” sau „Don’t Walk Away, Suzanne”.


sursa video: youtube

Samantha Fox este o faimoasă cântăreață britanică, cunoscută la nivel internațional datorită unor hituri precum „Touch Me”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now” sau „I Only Wanna Be With You”.
„Touch Me”, single-ul ei de debut, a devenit hit internațional în 1986 și s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 17 țări. În 1988, Samantha Fox a fost nominalizată la prestigioasele premii Brit Awards. Artista a devenit un star internațional, iar albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Samantha a cunoscut succesul încă din adolescență în postura de fotomodel. A devenit cea mai populară pin-up girl a acelei perioade, fiind prezentă în postere din casele a milioane de tineri. De altfel, Samantha a fost cea mai fotografiată femeie britanică a anilor ’80, după Prințesa Diana și Margaret Thatcher. Artista a apărut în mai multe filme și reality show-uri și a muncit, ocazional, ca prezentatoare TV.


sursa video: youtube

Formațiile și artiștii menționați au făcut senzație în anii ’80 – ’90, iar hiturile lor au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări. Artiștii sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold-out în fața fanilor din întreaga lume. Discoteca ’80 Cluj 2018 va avea o durată de 4 – 5 ore.

Biletele la concert se pot achiziționa online pe eventim.ro și bilete.ro sau
la agențiile de bilete din oraș
:
• Iulius Mall (parter) – Standul Eventim;
• librăriile Diverta din toată țara;
• hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
• librăriile Cărturești și Humanitas din toată țara;
• benzinăriile OMV din toată țara;
• magazinele Orange Shop din toată țara;

Prețurile biletelor:

În perioada 21 iunie – 10 septembrie 2018
• Party zone: 119 de lei + taxe;
Pe scaune:
• Categoria V: 119 de lei + taxe;
• Categoria IV: 139 lei + taxe;
• Categoria III: 149 lei + taxe;
• Categoria II: 169 lei + taxe;
• Categoria I: 189 lei + taxe.

În perioada 11 – 22 septembrie 2018
• Party zone: 129 de lei + taxe;
Pe scaune:
• Categoria V: 129 de lei + taxe;
• Categoria IV: 149 lei + taxe;
• Categoria III: 159 lei + taxe;
• Categoria II: 179 lei + taxe;
• Categoria I: 199 lei + taxe.

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 99 lei, taxele variază între 6 lei și 7.50 lei.
Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone sau pe scaune – Standard Seat, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Discoteca ’80 Cluj se află la a doua ediție. În 23 septembrie 2017, la prima ediție a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x