De interesŞtiri

Lucrări de marcaje rutiere finalizate pe DJ 103G Tureni (DN 1)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 103G, de la joncţiunea cu Tureni (DN 1) până la intersecţia cu Centura ocolitoare Vâlcele – Apahida (Gheorgheni), au fost executate lucrări de marcaje rutiere, ca urmare a asfaltării integrale a acestui tronson de drum.

Consiliul Judeţean Cluj a informat că pe drumul judeţean vizat s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 16.6 kilometri cuprins între poziţiile kilometrice 41+787 şi 58+387.

„Ceea ce urmărim prin îmbunătăţirea infrastructurii rutiere este ca, pe lângă creşterea gradului de confort al celor care ne tranziteaza drumurile judeţene, circulaţia să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă. Tocmai de aceea, am dispus realizarea imediată a marcajelor pe toate tronsoanele unde s-a finalizat asfaltarea şi îi asigur pe clujeni că niciun sector de drum judeţean a cărui reabilitare s-a încheiat nu va rămâne nemarcat”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean a precizat că în perioada imediat următoare, în măsura în care condiţiile meteorologice vor fi favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, lucrările de execuţie a marcajelor rutiere vor continua pe alte drumuri judeţene, ulterior finalizării lucrărilor de asfaltare aflate în derulare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x