De interes

Recepţie imobile de birouri construite în Parcul Industrial Tetarom I

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Imobilele de birouri cu regim de înălţime D + P + 5E, sediul administrativ şi două hale de depozitare construite cu bani europeni, sub numele „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I, edificare Cladiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”, au fost recepţionate de Consiliul Judeţean Cluj.

Comisia de recepţie a fost formată din experţi ai forului administrativ judeţean, ai Inspectoratului Judeţean în Construcţii şi ai Primăriei Cluj-Napoca, alături de reprezentanţi ai constructorului şi ai dirigintelui de şantier. Conform informaţiilor transmise de Consiliul Judeţean Cluj, s-a constatat că lucrările au fost executate conform proiectului tehnic.

Procedura de recepţie parţială a fost realizată pentru ca imobilele construite să poată fi înscrise în cartea funciară în vederea solicitării şi obţinerii avizului de funcţionare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Intenţia Consiliului Judeţean este ca, de îndată ce această procedura va fi finalizată, cele patru clădiri să fie predate către Tetarom S.A. în vederea dării în exploatare.

Lucrările de construcţii recepţionate cu acest prilej au fost executate în baza contractului încheiat cu acest scop între Judeţul Cluj, prin Consiliul Judeţean Cluj şi Asocierea Aci Cluj S.A., Nord Conforest S.A., Electromontaj S.A.

Conform autorităţilor, obiectivul general al proiectului de extindere cu 16.8 hectare a Parcului Industrial Tetarom I, proiect a cărui cofinanţare nerambursabilă a fost asigurată în proporţie de 50% prin Fondul European de Dezvoltare Regională, îl constituie creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor în zona metropolitană Cluj-Napoca.

Pentru recepţia finală a întregii investiţii urmează ca, după executarea lucrărilor de stabilizare a versantului Nord al Dealului Hoia, să mai fie definitivat un drum secundar de acces, cel din spatele halei numărul 2.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x