De interesEvenimenteŞtiri

Începe Street FOOD Festival 2018, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Street FOOD Festival 2018 începe azi, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Organizatorii anunţă un număr record de vendori, care îi vor delecta pe gurmanzi cu preparate alese în perioada 5 – 8 iulie şi îi vor invita să se relaxeze în compania unor activităţi alese atent.

Peste 65 de vendori, împreună cu Chef Foa şi multe reţete inedite, vor da startul unei ediţii ce va da culoare, miros apetisant şi mult bun gust oraşului Cluj-Napoca. Alături de burgeri suculenţi, quesadilla proaspăt preparată, mâncare asiatică plină de condimente, pizza napoletană sau deserturi aromate, băuturile răcoritoare vor face o echipă inedită pentru a-i îndemna pe gurmanzii înspre relaxare. Şi cum reţeta relaxării nu era completă fără câteva activităţi cu tematică, publicul se va delecta cu cinema outdoor, concerte live, zonă cu activităţi dedicate celor mici şi un cooking spot unde vor putea învăţa secrete din domeniu de la bucătari cunoscuţi pe plan local şi naţional.

„Se spune că acasă-i cel mai bine şi cine suntem noi să spunem că nu-i aşa? Street FOOD Festival Cluj-Napoca e cireaşa noastră de pe tortul savuros pe care îl servim împreună cu gurmanzii din toată ţara de peste 20 de ediţii deja. Suntem nerăbdători să revedem Aleea Stadionului plină de oameni frumoşi, pregătiţi să se relaxeze cu ajutorul activităţilor pe care le propunem. Am muncit foarte mult pentru ca acest eveniment să fie pe gustul tuturor şi sperăm ca toţi gurmanzii care ne vor vizita să savureze din plin de reţeta relaxării noastre. Nu are cum să nu le cadă bine. Dar, cum orice reţetă are câteva ingrediente de bază, doresc să adresez mulţumiri speciale autorităţilor, partenerilor strategici şi instituţionali care ne sunt alături şi, nu în ultimul rând, echipei care prepară cu atâta drag fiecare ediţie de Street FOOD Festival. Este un concept care a crescut frumos şi putem spune că odată cu el s-au dezvoltat numeroase business-uri şi oportunităţi de afaceri. Aşadar, ce ne mai rămâne de spus? Absolut nimic! Vom lăsa peisajul de pe Aleea Stadionului să vorbească de la sine în perioada 5 – 8 iulie!”, a declarat Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival.

Chefi celebri la Street FOOD Festival la The Cooking Spot

● 06.07.2018
16:00 Eating Fresh with Antonio Pasarelli;

● 07.07.2018
15:00 The perfect beer for your dinner with Ştefan Teris;
15:30 The perfect wine for your dinner with Răzvan Demian;
16:00 Fine dining in Street Food with Silviu Chelaru;
17:00 From restaurant to Street Food with Răzvan Moisa;

● 08.07.2018
16:00 Chef Foa’s Book Launch;

Filme la Street FOOD Festival

● 05.07.2018 – No Reservations;
● 06.07.2018 – Big Night;
● 07.07.2018 – Chef;
● 08.07.2018 – Haute Cuisine;

Muzică la Street FOOD Festival

● 05.07.2018
Ligia Hojda
The Mono Jacks

● 06.07.2018
Next Ex
Chill Zone Session with Otherside

● 07.07.2018
Rubie
Ana and the Changes
Firma

● 08.07.2018
Soul Serenade
Robin and the Backstabbers

Share a Meal este o campanie prin intermediul căreia oamenii vor putea dona porţii de mâncare. Ulterior, acestea vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oameni nevoiaşi şi la centrele pentru copii.

De asemenea, din dorinţa de a proteja mediul înconjurător şi de a combate fenomenul de risipă alimentară, în cadrul acestei ediţii s-au amenajat locaţii speciale de depozitare selectivă a deşeurilor, a gunoiului menajer şi a uleiului folosit.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în festival, puteţi descărca aplicaţia oficială, care se poate găsi în Google Play sau App Store, verifica website-ul – www.streetfoodfestival.ro şi să vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/.

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours. Evenimentul este susţinut de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x