Lifestyle

Film – Ocean’s 8: Jaf cu clasă; Ocean’s Eight – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lux şi eleganţă. Celebritate şi frumuseţe. Bani fără limită şi îndrăzneală. Talent şi prietenie. Toate aceste calităţi şi posesiuni bântuie visele majorităţii oamenilor care duc o viaţă anostă, trăită de pe o zi pe alta, cu bani care ajung pentru strictul necesar. O serie de filme, Ocean’s Eleven, aducea în urmă cu câţiva ani o poveste despre îndeplinirea visurilor de glorie, prin realizarea unui plan incredibil de jefuire a unor obiective de excepţie. În acele filme, toţi cei implicaţi în echipa de hoţi erau bărbaţi. Iată că în 2018 a venit şi rândul femeilor să fie protagoniste într-o poveste de o asemenea natură.

În rolurile principale din noul film le regăsim pe: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Awkwafina, Sarah Paulson. Regia este semnată de Gary Ross.


sursa video: youtube

Ocean’s Eight (Ocean’s 8: Jaf cu clasă) este un film de acţiune şi comedie, un thriller plin de aventuri, care are loc într-o lume deloc accesibilă majorităţii. De altfel, tocmai această introducere în lumea plină de strălucire a celor foarte bogaţi şi celebri reprezintă un mare plus. Într-o lume în care viaţa este trăită prin filtrul reţelelor de socializare, subiectul abordat şi celebrităţile prezente în film constituie o mare atracţie penrtru publicul avid de frumuseţe şi glamour.

Imaginile din film sunt toate bune şi atrăgătoare. Începând de la protagoniste, locaţii şi obiecte, toate reprezintă un spectacol vizual. Bijuterii excepţionale, pantofi, rochii şi celebrităţi urmărite pe reţelele de socializare de milioane de fani, toate iau ochii publicului care visează la un asemenea stil de viaţă. Cadrele din Ocean’s 8: Jaf cu clasă sunt bine realizate şi îmbinate, scot în evidenţă esenţa povestirii. Scenele realizate din cadre apropiate îmbinate cu cele îndepărtate ajută la creionarea personajelor. Cadrele mai lungi, combinate cu unele foarte scurte, crează dinamism.

Povestea în sine nu este excepţională. Firul narativ este realizat atât prin dialoguri cât şi printr-o serie de imagini explicate prin intermediul protagonistelor. Sunt câteva momente în care audienţa poate fi pierdută, în care apare senzaţia că s-a sărit peste ceva esenţial. Cu toate acestea, până la urmă totul este clar şi explicat cum se cuvine. Acţiunea este bine îmbinată cu scenele de dialog sau cu cele în care este explicat planul jafului.

Actriţele din rolurile pricipale au fost bine alese. Fiecare aduce ceva special poveştii. De la comedie, la frumuseţe, clasă sau celebritate, toate îşi aduc contribuţia semnificativ la rezultatul final.

Ocean’s Eight (Ocean’s 8: Jaf cu clasă) este un film vizual, o manifestare a dorinţelor celor pasionaţi de modă, stil, frumuseţe, lux şi celebritate. Ocean’s 8: Jaf cu clasă merită văzut, este alegerea perfectă pentru un moment de relaxare şi evadare din cotidian.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x