Lucrări de întreţinere pe DJ 107M, între localitatea Săcel şi limita cu judeţul Alba

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de întreţinere au demarat pe un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, situat pe drumul judeţean DJ 107M, între localitatea Săcel şi limita cu judeţul Alba, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Astfel, pe tronsonul Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limita cu judeţul Alba, mai exact între kilometrul 21+000 şi kilometrul 42+000, au fost demarate şi se află în plină desfăşurare lucrări de întreţinere constând în plombări. În prealabil, pentru asigurarea unui front de lucru consistent, au fost executate lucrări de frezare pe toată lungimea sectorului de drum vizat.

Forul administrativ judeţean a precizat faptul că drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus – Vlaha – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limita cu judeţul Alba, pe toată lungimea celor 42 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000, este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, lucrările fiind finanţate din creditul în valoare de 50 de milioane de euro contractat în acest scop de Consiliul Judeţean Cluj.

Până în acest moment, a fost obţinută autorizaţia de construire, lucrările urmând să demareze în cursul acestui an. Acestea au un termen maxim de execuţie de 24 de luni şi vor fi executate de Asocierea Kiat Group Construct SRL – Tehnic Asist SRL – Damar Consult SRL.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x