Asfaltare finalizată pe drumul judeţean DJ 109C Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările de asfaltare derulate pe drumul judeţean DJ 109C Fizeşu GherliiSântioanaŢaga au fost finalizate, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

A fost vizat un sector de drum în lungime de peste 5 kilometri, de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 17+600. Pentru completa finalizare a lucrării, urmează să se mai intervină la şanţuri şi acostamente, precum şi la executarea marcajelor rutiere.

Lucrările de întreţinere demarate pe acest drum judeţean vizează mai multe tronsoane ale unui sector în lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200.

Autorităţile au precizat că în funcţie de nivelul de degradare a căii de rulare, lucrările de întreţinere care se execută pe restul tronsoanelor constau în plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, curăţarea albiilor de sub poduri şi reparaţii la trotuare cu asfalt turnat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x