De interesŞtiri

Lucrări de marcaje rutiere, executate pe drumuri judeţene recent asfaltate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Drumuri judeţene recent asfaltate, sau pe care s-au executat diverse lucrări de întreţinere, au fost marcate corespunzător, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

● Pe toată lungimea drumului judeţean DJ 150A, situat între drumul naţional DN 15 şi Aeroportul militar din localitatea Luna, s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers şi de semnalizare a direcţiei de circulaţie pe un sector de drum în lungime de 2.6 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+600.

● Pe drumurile judeţene DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii, DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia şi DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, în urma finalizării lucrărilor de întreţinere şi asfaltare pe mai multe sectoare de drum, s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime însumată de aproximativ 8 kilometri.

● Pe o porţiune de drum situată pe drumul judeţean DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula lucrările de marcaje rutiere se vor finaliza după ce lucrările de investiţii ale Primăriei Fizeşu Gherlii care vizează reţeaua de canalizare vor fi terminate.

Forul administrativ judeţean a precizat că în perioada imediat următoare, în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, va continua execuţia de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judeţene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x