Asfaltare finalizată pe drumul judeţean 161B Turda – Ploscoş

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările de asfaltare demarate în cursul anului trecut, pe drumul judeţean 161B Turda – Ploscoş, au fost finalizate, conform forului administrativ judeţean.

În cursul anului 2017, a fost asfaltat pe drumul judeţean 161B un sector de drum în lungime de peste 7.5 kilometri, de la kilometrul 11+819 până la kilometrul 19+403. În acest an, lucrările de asfaltare au vizat două sectoare de drum însumând peste 5 kilometri, respectiv de la kilometrul 11+300 la kilometrul 11+819 şi de la kilometrul 19+403 la kilometrul 24+044.

Consiliul Judeţean Cluj a informat că anterior, pe întreg sectorul de drum în lungime de peste 12 kilometri, au fost executate lucrări de întreţinere constând în burduşiri, eliminare gropi prin acoperire cu material pietros cu cilindrare şi aşternerea unui strat de balast stabilizat cu adaos de lianţi în grosime de 15 centimetri.

Pentru completa finalizare a proiectului, în aceste zile sunt în plină desfăşurare şi se apropie de finalizare lucrările de completare a acostamentelor cu material pietros, urmând să se realizeze şi lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x