Film – Tag: dă-o mai departe; Tag – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Filmele inspirate din fapte reale arată că într-adevăr, de multe ori, viaţa bate filmul. O nouă realizare cinematografică spune povestea unor adulţi care au reuşit să-şi păstreze vie o parte a copilăriei. Chiar dacă pare greu de crezut pentru mulţi, care au renunţat la jocuri şi la distracţie cu prietenii, acest film arată cum relaţiile speciale înfiripate în primii ani ai vieţii pot continua până în ultimul moment al vieţii.

În rolurile principale apar Ed Helms, Jon Hamm, Jeremy Renner, Jake Johnson, Hannibal Buress, secondaţi de Annabelle Wallis, Isla Fisher şi Leslie Bibb. Regia este semnată de Jeff Tomsic.


sursa video: youtube

Tag (Tag: dă-o mai departe) este o comedie plină de acţiune. Ceea ce aduce surprinzător şi plăcut filmul este natura şi diversitatea scenelor de acţiune. Pentru o comedie inspirată din fapte reale, acţiunea este bună şi bine filmată. Anumite faze se pretează chiar unor filme cu spioni, în care anumite calităţi fizice etalate de personajul principal rămân în amintire, aici fiind făcute în aşa fel încât pe lângă spectacol să creeze şi bună dispoziţie.

Imaginea din Tag: dă-o mai departe este realizată profesionist, fără mari neajunsuri. Cele mai inspirate secvenţe sunt cele filmate cu încetinitorul. Această modalitate de filmare şi redare a unor momente speciale a fost foarte inspirată. Pe lângă toate scenele clasice, de dialog sau acţiuni simple, când apar fazele derulate cu încetinitorul, totul devine şi mai amuzant.

Muzica şi naraţiunea sunt de asemenea plăcute şi de fiecare dată potrivite. Coloana sonoră aduce un plus de calitate filmului şi contribuie la starea de bună dispoziţie.

Chiar dacă toate elementele care compun filmul sunt bune, ceea ce atinge măiestria în Tag: dă-o mai departe este scenariul, felul cum a fost scrisă povestea şi cum au fost îmbinate la final toate elementele, pentru a crea un film peste aşteptări la capitolul comedie şi acţiune.

Actorii din rolurile principale şi actriţele care îi secondează sunt toţi buni şi amuzanţi când trebuie. Chimia dintre ei este bună şi fiecare iese în evidenţă prin ceva special. Şi aici, cei care au scris şi dezvoltat personajele au fost inspiraţi şi au făcut treabă bună.

Tag (Tag: dă-o mai departe) este un film care merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x