Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 161D (DJ 172F)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul programului de lucrări pentru anul 2018 al forului administrativ judetean, pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguraș – Valea Ungurașului, a fost finalizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de patru kilometri, situat pe raza localității Nires, între pozițiile kilometrice 14+000 și 18+000.

Consiliul Județean Cluj a informat că în ceea ce privește acest proiect de îmbunătățire a infrastructurii rutiere, este vizat, practic, un sector de drum în lungime de peste 20.5 kilometri, cuprins între kilometrul 10+400 și kilometrul 30+950.

Astfel, după finalizarea asfaltării sectorului de drum în lungime de patru kilometri, lucrările de întreținere continuă și se derulează în ritm susținut pe cele două sectoare de drum rămase, respectiv cel situat între kilometrul 10+400 și kilometrul 14+000 și cel dintre pozițiile kilometrice 18+000 și 30+950.

Lucrările de întreținere pe aceste două sectoare constau în plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, burdușiri, completare de acostamente, cosiri de vegetație.

Forul administrativ județean a precizat că pentru a se asigura conformitatea cu normativele în vigoare, calitatea lucrărilor este permanent verificată de reprezentanți ai Consiliului Județean și de dirigenții de șantier din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x