Ştiri

La sfârşitul săptămânii, Ambulanţa împlineşte 112 ani de existenţă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă 28 iulie 2018, Ambulanţa împlineşte 112 ani de existenţă. Cu această ocazie, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF) organizează o serie de manifestări.

Astfel, SABIF a anunţat Ministerul Sănătăţii că, în perioada 23 – 27 iulie 2018, între orele 10:00 – 17:00, organizează „Săptămâna Porţilor Deschise”, la sediul din str. Mihai Eminescu, Nr. 226, Sector 2. Persoanele interesate vor putea vizita sediul central al SABIF, unde vor primi informaţii despre istoria Serviciului de Ambulanţă şi despre tehnicile de resuscitare care salvează vieţi.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, respectând regulamentul, există şansa pentru doritori de a asista la rezolvarea unor cazuri împreună cu un echipaj de pe Ambulanţă, trăind astfel o experienţă inedită alături de medici şi de asistenţii medicali.

În 28 iulie 1906 a luat fiinţă «Societatea de Salvare din Bucureşti» şi, odată cu ea, prima staţie de Salvare din România, creată din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici, sub deviza «Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor».

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x