De interesLifestyle

Şase filme de văzut în IMAX şi 4DX vara aceasta

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tom Cruise aruncându-se în gol din avion, Denzel Washington luptând din nou pentru dreptate, Dwayne Johnson sărind pe cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare rechin sau o mamă Incredibilă care încearcă să salveze lumea într-o animaţie plină de amuzament, în filme de văzut în IMAX şi 4DX vara aceasta. Cinefilii se pot pregăti pentru momente pline de suspans, efecte speciale, supereroi şi adrenalină în sălile de cinema.

Fanii cinematografiei de calitate pot alege nu doar filmul pe care vor să îl vizioneze, ora şi locaţia, ci şi modul preferat pentru a-l experimenta – 2D, 3D, 4DX, IMAX sau VIP. Cei care vor alege ca destinaţie sălile T IMAX de la Cinema City din Bucureşti şi Timişoara, vor putea să vizioneze filmele verii pe cele mai mari ecrane din România. Imaginile nu sunt doar mai mari, ci şi mult mai clare, mai strălucitoare şi mai confortabile pentru ochi, iar sunetul este de 10 ori mai puternic decât într-o altă sală de cinema.

Dependenţii de acţiune la superlativ pot simţi puterea cinematografului pe pielea lor, la propriu, în sălile 4DX din Bucureşti, Cluj-Napoca, Brăila, Timişoara şi Constanţa. Doar acolo, componentele esenţiale ale revoluţionarei tehnologii 4DX – scaunele mobile ale căror mişcări sunt perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, dar şi efectele ambientale de vânt, ceaţă, fulgere, ninsoare, mirosuri – contribuie la o experienţă cinematografică extremă.

Iată ce filme se pot urmări în următoarele luni în cele mai diverse formate de cinema

Animaţii pentru întreaga familie:

1. „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” – în format 4DX dublat
Dracula se îndrăgosteşte de Ericka, căpitanul navei de croazieră pe care se afla cu familia, aflând în cele din urmă că aceasta este descendenta unui duşman mai vechi.

sursa video: youtube

2. „Incredibles 2” – din 27 iulie, în format IMAX şi 4DX
Familia favorită de Incredibili se întoarce, de data aceasta cu Helen în centrul atenţiei în încercările ei de a salva lumea, lăsându-l pe Bob acasă pentru a se ocupa de cei mici şi de treburile casnice.

sursa video: youtube
The IMAX experience:

sursa video: youtube

Filme aşteptate cu personaje celebre:

3. „The Equalizer 2” – din 20 iulie în format IMAX
Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, justiţiarul care a renunţat la viaţa lui liniştită pentru a-i pedepsi pe răfăcători, de data aceasta pentru a-şi răzbuna, conform metodelor caracteristice, o veche prietenă care a fost ucisă.

sursa video: youtube

4. „Mission: Impossible – Fallout” – din 27 iulie, în format IMAX şi 4DX
Tom Cruise se aventurează într-o nouă cursă contra cronometru plină de momente intense. Alături de el îi mai vedem pe Angela Bassett, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson sau Ving Rhames.

sursa video: youtube
IMAX Exclusive Sneak Peek:

sursa video: youtube

Filme de acţiune pentru iubitorii de adrenalină:

5. „Skyscraper” – în format 4DX
Dwayne Johnson, în rolul unui fost veteran de război, trebuie să îşi salveze familia dintr-un incendiu catastrofal care îi este înscenat şi să-i găsească pe cei care îl voiau mort.

sursa video: youtube

6. „The Meg” – din 10 august, în format IMAX
Jason Statham se află faţă în faţă cu cel mai mare rechin care a existat vreodată în adâncurile neexplorate din Groapa Marianelor după ce un submarin la bordul căruia se afla şi fosta lui soţie ajunge pe fundul oceanului.

sursa video: youtube

Filmele sunt disponibile şi în format 2D sau 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x