EvenimenteŞtiriVideo

Miss City 2018 şi-a desemnat câştigătoarea; Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu au fost invitaţii speciali ai evenimentului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Concursul de frumuseţe Miss City, dedicat modelelor din Transilvania, a avut loc joi, 26 iulie, la Cluj-Napoca.
În competiţie s-au înscris 19 manechine.
Invitaţii speciali ai evenimentului au fost Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu.

Ştefan Farrell, organizatorul evenimentului şi preşedintele Miss City, a reuşit să adune la Wonderland Resort, la şapte kilometri de Cluj, peste 500 de oameni, pasionaţi de modă şi frumuseţe, dornici să vadă cele mai frumoase manechine din Transilvania. În concurs s-au putut înscrie fete cu vârsta cuprinsă între 14 şi 30 de ani.

Câştigătoarea a fost desemnată în urma unor probe inedite. Pentru început, cele 19 fete înscrise în competiţie au defilat în costume populare reinterpretate. După acest moment de introducere, a urmat proba costumelor de baie. Cea de-a treia prezentare a fost una plină de eleganţă, fetele defilând în rochii de seară. În urma acestei probe au avut loc şi primele eliminări. Fetele rămase în competiţie au purtat în următoarea probă eliminatorie lenjerie intimă de lux. La final, din cele şase fete rămase în concurs, juriu a făcut un top trei, în urma ultimei probe de dans.

Astfel, cele trei finaliste ale concursului dedicat modelelor, unic în România, au fost:

● Miss City 2018 – Cristina Danci

● Miss Popularitate – Carmina Cotfas

● Miss Fotogenie – Alexia Mircea

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi alte zece persoane din sfera publică au făcut parte din juriu şi au delectat publicul cu vestimentaţiile generoase de mii de euro pe care le purtau. Invitaţii speciali ai evenimentului au făcut scurte declaraţii la final, prin care şi-au manifestat susţinerea pentru Miss City, un concept original şi unic în România.Pe lângă premiile câştigate, Miss City 2018 a avut parte şi de un moment de dans cu Cătălin Botezatu, surprins de altfel să afle că talentul lui de dansator intră pe lista beneficiilor obţinute de locul I din concurs. Momentul de dans a fost foarte apreciat de public şi s-a dovedit a fi o surpriză gustată de toţi, dar mai ales de doamnele şi domnişoarele din sală, admiratoare ale celebrului designer.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x