De interesŞtiri

Programare on-line pentru cererile de emitere a buletinului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de luni, 30 iulie, clujenii îşi vor putea face programare on-line pentru depunerea cererilor pentru eliberarea actului de identitate şi stabilirea reşedinţei.
Rămâne valabilă şi posibilitatea prezentării, în continuare, direct la ghişeu.

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor de sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj a anunţat introducerea serviciului de programare on-line pentru depunerea cererilor pentru eliberarea actului de identitate şi stabilirea reşedinţei.

Dacă până acum clujenii interesaţi trebuiau să se prezinte personal la sediul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor din strada Aviator Bădescu, numerele 7 – 9, pentru realizarea unei programări, începând de azi, aceştia vor avea opţiunea de a face totul mai rapid, prin câteva click-uri.

Deşi autortităţile preconizează ca multe persoane o să prefere să-şi facă programare on-line, nu se va elimina posibilitatea prezentării, în continuare, direct la ghişeu.

Mai multe detalii privind procedura şi condiţiile în care se fac programările pot fi obţinute accesând pagina de internet www.djepcluj.ro, la secţiunea programare on-line.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x