Peste 90.000 de participanţi în a patra zi la Untold 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 90.000 de oameni au participat în cea de-a patra zi la Untold 2018. Armin van Buuren a bătut un nou record: peste şapte ore scena principală a festivalului.

Pe scena principală, în a patra zi la Untold 2018, au urcat unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: Black Eyed Peas, Tujamo, Fedde le Grand şi Armin van Buuren.

Trupa Black Eyed Peas a urcat pentru prima dată pe scena festivalului. Fanii au fost în delir în momentul în care unul dintre membrii trupei a coborât de pe scenă în public.
„Este incredibil ce se întâmpla aici! Am urcat pe scenă şi am simţit imediat căldura şi energia pozitivă a fanilor. Ne vom întoarce în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie şi peste tot unde vom merge în lume, vom povesti despre festivalul Untold şi despre România.”, au declarat cei de la Black Eyed Peas.

Cel mai aşteptat artist al serii şi al festivalului a fost nimeni altul decât regele muzicii trance, Armin van Buuren, care în acest an şi-a depăşit propriul record şi a stat pe scenă mai bine de şapte ore. Artistul a îmbrăcat încă de la începutul show-ului tricoul echipei naţionale de fotbal a României şi cu ochii în lacrimi s-a înclinat în faţa unui stadion arhiplin.
„Am fost încă de la prima ediţie şi am văzut cu ochii mei cum de la an la an acest festival a crescut enorm şi a ajuns lângă sufletul meu. Iubesc România şi nu vă pot explica ce simt atunci când urc pe scenă. Publicul este incredibil! Atâta timp cât ei stau în faţa scenei, nici eu nu o să plec de pe scenă pentru că s-a creat o legătură specială între noi, iar aici mă simt ca acasă.” a declarat Armin van Buuren.

Pe scena principală în a patra zi la Untold 2018 au urcat Golan, Black Eyed Peas, Tujamo, Fedde Le Grand şi Armin van Buuren. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 40 de artişti: Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub Fx, Wilkinson, Paraziţii şi mulţi alţii.


Conform organizatorilor, traficul total de participanţi la cea de-a patra ediţie a festivalului Untold a fost de peste 355.000 de persoane.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x