Lucrări de reabilitare a podurilor situate pe drumul judeţean DJ 109D Jucu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 109D Jucu, la podul situat peste râul Someş, au loc în această perioadă lucrări de reabilitare, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Este vizat astfel podul situat la poziţia kilometrică 29+162 şi care are o lungime de peste 30 de metri, construcţie aflată în acest moment într-o stare destul de avansată de degradare. Forul administrativ judeţean a anunţat că principalele categorii de lucrări care se derulează vizează refacerea suprastructurii podului şi a căii de rulare, respectiv decaparea stratului existent, refacerea hidroizolaţiei şi aşternerea a două straturi de asfalt. De asemenea, mai sunt prevăzute lucrări de refacere a trotuarelor şi a balustradei.

Datorita specificului acestor lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere, ele se desfăşoară etapizat, pe câte un sens de circulaţie, pentru a nu perturba total circulaţia persoanelor şi vehiculelor.

După finalizarea lucrărilor la acest obiectiv, lucrările de reabilitare vor continua la cel de-al doilea pod, situat la poziţia kilometrică 25+850, aflat şi acesta într-o stare avansată de degradare fizică, au precizat autorităţile clujene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x