EvenimenteŞtiri

Program şi reguli de acces la concertul Kamelot şi Crossing Eternity

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Formaţia americană Kamelot se întoarce în România pentru a prezenta live noul album „The Shadow Theory”, printr-un show ce va avea loc în data de 16 august la Club Quantic – Open Air (Bucureşti). În deschidere va evolua trupa româno-suedeză Crossing Eternity.
Program şi reguli de acces:

● Acces Meet & Greet: 18:30;
● Acces General: 19:00;
● Crossing Eternity: 19:30 – 20:00;
● Kamelot: 20:30 – 22:00.

Meet & Greet:
Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 18:30, la intrarea special amenajată. La acces trebuie să prezentaţi atât biletele de concert cât şi ticketele speciale pentru meet & greet. După terminarea sesiunii Meet & Greet, brăţara & pass-ul VIP asigură participanţilor doar intrarea în zonele în care şi-au achiziţionat biletul de concert, fără alte întâlniri ulterioare cu trupa.

Reguli de acces şi alte informaţii utile:
● Intrarea în clubul Quantic se face din Şoseaua Grozăveşti. Adresa este şos. Grozăveşti, nr. 82 şi se poate ajunge de la staţia de metrou Grozăveşti sau Politehnică, dar şi cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.
● Accesul se face începând cu ora 19:30, imediat după ce sesiunea de meet & greet va expira. Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrare atât printate, cât şi direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie să îl aveţi dvs.).
● La intrare, biletul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada evenimentului. Cu această brăţară, participantul va putea intra şi ieşi oricând din/ în zona concertului, având, de asemenea, obligaţia de a o arăta personalului de la acces sau de la pază de fiecare dată când intră în zona concertului & zonele Normal Circle & Golden Circle. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului / intrării la eveniment.
● Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol/ eveniment de către organele de securitate abilitate.

Este interzis:
● Accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil);
● Accesul cu aparate video de filmat;
● Accesul cu aparate de înregistat audio;
● Cu orice fel de sticle, recipiente şi mâncare (aduse din exterior);
● Accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viaţa celor din jur;
● Consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare;
● Dezlipirea de afişe şi reclame lipite în incinta clubului Quantic, precum şi deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.
În interior nu se fumează.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

De reţinut:
● Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit – cu însoţitor posesor de bilet/ abonament valabil (dacă în anunţul evenimentului nu este o altă specificaţie).
● Copiii după vârsta de 7 ani şi până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet şi de însoţitor (dacă în anunţul evenimentului nu este o altă specificaţie).
● Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoţitor (dacă în anunţul evenimentului nu este o altă specificaţie).
● Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepseşte conform legii.
● Persoanele cu dizabilităţi pot beneficia de intrare liberă sau reducere doar pe baza prezentării la intrare a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Categoriile de bilete care pot fi găsite online pe www.AmBilet.ro:
● 120 lei – Golden Circle / Zona în faţa scenei;
● 79 lei – (100 bilete) – Pre-sale 1 / Normal Circle Sold out;
● 89 lei – (200 bilete) – Pre-sale 2 / Normal Circle;
● 99 lei – Normal Ticket / Normal Circle;
● 169 lei – (50 pachete) – „Friends Package”/ Normal Circle pachet pentru două persoane;
● 115 lei – în ziua evenimentului – Normal Circle;
● 65 lei – Ticket meet & greet Sold out (acces în locaţie cu 30 minute înainte de accesul general, poze cu formaţia, autografe etc). Important: Ticketul meet & greet trebuie să fie însoţit de un bilet de concert valabil, indiferent de categoria acestuia.

La acces, biletul comandat electronic se poate preschimba cu unul fizic.

Evenimentul este organizat de Promusic Events şi Maximum Rock.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x