De interesŞtiri

Program normal de lucru în 16 şi 17 august la paşapoarte şi permise de conducere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august.

Decizia de a păstra programul normal de lucru joi şi vineri, în 16 şi 17 august, pentru serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor, a fost luată din dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie şi a permiselor de conducere.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program normal de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie prin celelalte metode admise prin lege.

Pentru serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor din 30 de judeţe a fost prelungit programul de lucru în luna august, activitatea cu publicul desfăşurându-se între orele 08:30 – 18:30.
De asemenea, pentru serviciile care deservesc cetăţenii din Bucureşti şi Ilfov, programul de lucru este în zilele de luni, marţi şi miercuri între 08:30 şi 18:30, iar în zilele de joi şi vineri de la ora 08:30 până la ora 16:30.

Pentru preluarea într-un timp cât mai scurt a tuturor solicitărilor de eliberare a documentelor au fost deschise încă 12 noi ghişee de lucru cu publicul la serviciile de eliberare a paşapoartelor din judeţele Alba, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Prahova, Sibiu şi Vaslui.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x