Lifestyle

Film – Misiune: Imposibilă. Declinul; Mission: Impossible-Fallout 3D – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tom Cruise şi Henry Cavill în rolurile principale: iată două motive pentru care orice film care îi are pe cei doi ca protagonişti nu ar mai avea nevoie de întrebarea dacă merită sau nu o vizită la cinema. Oricum ar fi acţiunea sau povestea, cei doi actori, printre cei mai sexy şi talentaţi de la Hollywood, pot să ofere prin simpla lor prezenţă pe marele ecran un spectacol vizual unic.

Cei doi actori pot fi admiraţi în noul episod al unor misiuni imposibile, alături de: Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin. Regia este semnată de Christopher McQuarrie.


sursa video: youtube

Mission: Impossible-Fallout (Misiune: Imposibilă. Declinul) este un film de acţiune, aventuri, un thriller plin de suspans, cu puţină comedie pe ici pe colo, presărată parcă involuntar în toată povestea plină de antren.

Imaginea din film este de calitate. Misiune: Imposibilă. Declinul a fost bine filmat, cadrele apropiate şi cele de la distanţă fiind bine îmbinate. Profunzimea şi claritatea spaţiului, a locaţiilor şi a personajelor este evidentă în multe scene, fiind unul dintre puţinele filme din ultima vreme care chiar merită văzut în 3D. Pe lângă aspectele tehnice care au fost bine realizate, şi care fac experienţa vizionarii una plăcută, nu pot fi trecute cu vederea nici scenele aeriene şi modalitatea specială în care au fost realizate. Multe faze care au loc la înălţime sporesc senzaţia de pericol sau viteză şi ajută la conectarea publicului cu eroul salvator curajos, pregătit în orice moment să facă faţă provocărilor pe care destinul potrivnic şi forţele răului i le aruncă în cale.

Coloana sonoră este de asemenea potrivită, specifică unui film care are ca protagonist un agent 007. De altfel, multe scene sunt însoţite de muzica specifică filmelor cu James Bond. Stilul inconfundabil al poveştii cu agenţi secreţi este evident tocmai datorită acestei coloane sonore, unică, inconfundabilă, recunoscută de oricine a văzut cel puţin un film din seria cu cel mai celebru spion din literatură şi cinematografie: Bond, James Bond.

Acţiunea este punctul forte al filmului. Pericol, răsturnări de situaţie, urmăriri de tot felul, un Tom Cruise care îşi face singur cascadoriile, toate fac din Misiune: Imposibilă. Declinul un film care se află în topul preferinţelor fanilor genului pe bună dreptate. Fazele mai intense sunt bine puse în evidenţă de momentele de calm, cele în care se ţese cu răbdare intriga.

Cireaşa de pe tort în Misiune: Imposibilă. Declinul este Tom Cruise, alături de Henry Cavill. Ambii actori sunt fermecători, talentaţi, plăcuţi ochiului, apariţia fiecăruia în orice moment fiind un spectacol în sine. Tom Cruise îşi etalează din nou talentul extraordinar, arată cât de potrivit este pentru acţiune dar şi pentru comedie. Din cele mai mici gesturi, în momente neaşteptate, el reuşeşte să creeze comedie de cea mai bună calitate. Henry Cavill este aici prototipul omului de încredere, frumos, loial, look-ul lui fiind foarte potrivit poveştii şi caracterului interpretat. Cu cei doi în rolurile principale, producătorii au asigurat succesul filmului.

Acţiune cât cuprinde, scene interesante şi peisaje superbe, muzică bună, imagine de calitate, actori talentaţi şi frumoşi, toate fac din Misiune: Imposibilă. Declinul un spectacol. Povestea se complică uneori prea mult, dar având în vedere că este un film de peste două ore, este de înţeles de ce realizatorii au ales să intre în detalii şi să explice pe îndelete motivaţiile personajelor şi alte aspecte ale poveştii.

Misiune: Imposibilă. Declinul este un film care merită văzut la cinema, pe un ecran mare, în 3D.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x