Film – Spionul care mi-a dat papucii; The spy who dumped me – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Spionii sunt printre cele mai dezirabile personaje din filmele de acţiune. Aceştia sunt în general bărbaţi excepţionali, înzestraţi de natură cu frumuseţe, şarm şi inteligenţă peste medie. În timp ce se dau în spectacol, etalându-şi toate calităţile, alături de ei apar şi femei care, inevitabil, cad pradă farmecului lor irezistibil. Ce se întâmplă cu aceste cupluri după ce se stinge lumina în sala de cinema, nu se mai povesteşte. Iată că un film nou aduce în prim-plan viaţa unei femei care tocmai a fost părăsită de un spion.

În rolurile principale din această nouă realizare cinematografică apar Mila Kunis şi Kate McKinnon, secondate de Sam Heughan, Justin Theroux, Gillian Anderson, Hasan Minhaj, Ivanna Sakhno. Filmul a fost regizat de Susanna Fogel.


sursa video: youtube

The spy who dumped me (Spionul care mi-a dat papucii) este o comedie plină de acţiune. Fazele pline de acţiune din film, şi urmăririle, sunt la înălţimea aşteptărilor pentru o comedie. În acelaşi timp, cele câteva faze amuzante sunt la înălţimea aşteptărilor pentru un film de acţiune. Chiar dacă Spionul care mi-a dat papucii este uneori ceea ce trebuie să fie, din punct de vedere al distracţiei, de cele mai multe ori lasă de dorit, prin momente plate şi fără farmec.

Imaginea din Spionul care mi-a dat papaucii este mediocră, atât din punct de vedere tehnic cât şi ambiental. Felul în care au fost filmate cadrele a fost total neinspirat. Multe scene care ar fi putut fi interesante îşi pierd din strălucire tocmai din cauza unui deranj vizual aproape imperceptibil, dar care se resimte pe parcurs tot mai pronunţat.

Coloana sonoră este bună, având în vedere că este aproape inexistentă. Această lipsă a muzicii este potrivită aici şi reprezintă un punct în plus. Acolo unde apar melodii în film, ele îşi au rostul şi sună bine, sunt potrivite momentelor alese.

Acţiunea este foarte intensă pe alocuri în Spionul care mi-a dat papucii. Ceea ce poate să deranjeze la acest capitol este faptul că realizatorii exagerează în câteva împrejurări, cu imagini prea sângeroase, fapt care duce la diminuarea stării de bine pe care partea de comedie reuşeşte să o creeze. Totuşi, la capitolul acţiune filmul nu stă rău, fazele de urmărire fiind destul de consistente şi interesante.

Cea mai bună parte din film sunt actriţele din rolurile principale. Cele două ştiu să fie amuzante, ştiu cât să exagereze pentru a face comedie dar şi pentru a construi o poveste credibilă. De asemenea, nu poate fi trecută cu vederea nici faptul că sunt frumoase, iar alături de domnii din rolurile principale, fac un spectacol vizual plăcut. De altfel, singurul lucru care recomandă acest film sunt actriţele şi actorii din rolurile principale.

Spionul care mi-a dat papucii nu este un film neapărat rău, dar nu merită o vizită la cinema şi plătit bilet pentru a fi vizionat. Poate fi o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber, în lipsă de altceva mai bun, când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marian
4 years ago

Una dintre cele mai bune comedii din 2018. Chiar mi-a placut! Recomand!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x