De interesŞtiri

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judeţean 161A

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Asfaltarea pe drumul judeţean 161A a fost finalizată pe tronsonul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. Aceste lucrări fac parte din programul anual de modernizare şi reabilitare a infrastructurii judeţene de transport.

Proiectul de investiţii a vizat asfaltarea în două straturi, respectiv binder şi strat de uzură, a unui tronson cu o lungime de 7.19 kilometri cuprins între poziţiile kilometrice 22+610 şi 29+800.

Autorităţile au precizat faptul că anterior lucrărilor de asfaltare, au fost executate lucrări de reabilitare a fundaţiei drumului, în zonele afectate, prin refacerea dalelor de beton deteriorate, respectiv burduşiri, plombări şi aşternerea unui strat de piatră în zonele unde situaţia a impus acest lucru.

Proiectul mai prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri şi podeţe, finalizarea completa a investiţiei urmând să se realizeze prin execuţia de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrările sunt executate de Asocierea Samus Tec SA, Construct Perom şi Via Procons SRL, bugetul alocat investiţiei fiind de peste 6.700.000 lei, fără TVA.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x