EvenimenteŞtiri

Program și reguli de acces la concertul David Garrett & His Band – Explosive Live

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe 13 și 14 septembrie, la Sala Palatului din capitală, vor răsuna hituri precum ”Purple Rain”, ”They Don’t Care About Us”, ”Superstition”, ”Kashmir” sau ”Dangerous” în interpretarea inedită a talentatului violonist David Garrett, în cadrul concertelor crossover ”Explosive Live” susținute alături de membrii trupei sale.

David Garrett va sosi la București mai devreme pentru a pregăti cu minuțiozitate fiecare moment al show-ului exploziv. Autoklass, partenerul oficial de mobilitate pentru cele două concerte, va asigura întreg confortul artistului și a întregii echipe în ceea ce privește transportul local.

Pentru ca spectatorii să se poată bucura de mult așteptatul eveniment, organizatorii le adresează rugămintea de a respecta programul și regulile de acces la concertul Explosive Live.

Program:
● Accesul pentru ambele concerte se va face în intervalul 18:30 – 19:55;
● Concertul va începe la ora 20.00, va avea o pauză de 15 minute și se va încheia în jurul orei 22:40.
● Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18:30.

Reguli de acces:
● Accesul în sală se va face pe baza biletului achiziționat de pe www.eventim.ro, de la magazinele partenere Eventim sau de la casa de bilete a Sălii Palatului.
● Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
● Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
● Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 8 iunie, vor avea acces la concertul din data de 13 septembrie;
● Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 9 iunie, vor avea acces la concertul din data de 14 septembrie;
● Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;

Nu va fi permis accesul cu:
● Băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;
● Pe toată durata concertului bagajele voluminoase (ex. genți, rucsaci, căști moto, etc.) vor fi lăsate la garderoba din foaierul Sălii Palatului.

Informații generale:
● Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.
● În incinta Sălii Palatului, spectatorii vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări, cu plata în numerar.
● Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate.
● În incinta Sălii Palatului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regula fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Palatului.
● Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.
● Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut.
Reproducerea biletelor este ilegală.

Pentru ambele zile de concert, biletele au fost vândute în totalitate, prin urmare, peste 8.000 de spectatori vor asista la concertul ”Explosive Live” care a depășit succesul tuturor show-urilor marca David Garrett.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x