De interesŞtiri

O nouă filială a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” se va deschide în cartierul Grigorescu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, anunţă deschiderea unei noi filiale, în cartierul Grigorescu, pe strada Donath, nr. 138.

Evenimentul festiv va avea loc luni, 17 septembrie 2018, la ora 12:00.

Programul de funcţionare al Filialei Grigorescu va fi următorul: în zilele de luni, miercuri şi joi, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar în zilele de marţi şi vineri de la ora 08:00 la ora 16:00.

Fondul de documente al filialei va fi format din circa 7.000 de exemplare de carte şi materiale audiovizuale organizate în acces liber. Filiala va oferi servicii moderne de bibliotecă, precum eliberarea permisului de intrare la bibliotecă, împrumut de documente la domiciliu, consultarea acestora pe loc, prelungirea termenului de împrumut, rezervarea şi reţinerea de titluri, oferirea de informaţii, acces gratuit la internet şi facilităţi de lucru pe calculator, dar şi activităţi de loisir pentru toate vârstele.

De asemenea, copiii vor beneficia de o sală dedicată lor, unde îi aşteaptă o colecţie de cărţi, DVD-uri, jocuri şi jucării, iar adolescenţii şi adulţii vor avea la dispoziţie o colecţie de documente din toate domeniile cunoaşterii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x