Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În urma finalizării operaţiunilor de asfaltare, lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri judeţene, a anunţat forul administrativ judeţean.

Lungimea însumată a sectoarelor de drum pe care au fost executate lucrări de marcaje este de aproximativ 18 kilometri.

● Pe drumul judeţean 108C (DN 1) – Ardeova – Mănăstireni s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 28+050 până la kilometrul 36+050.

● Pe drumul judeţean DJ 103L Mănăstireni – Râşca au fost executate marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproximativ 5.5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 5+430.

● Acelaşi tip de marcaje s-au executat pe drumul judeţean DJ 103T Feleacu – pârtia de schi Feleacu, pe un sector de drum în lungime de aproximativ 2.5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 2+450.

Autorităţile au precizat că execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri judeţene, urmând să se desfăşoare exclusiv în condiţii meteorologice favorabile.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x