EvenimenteŞtiri

Ricchi e Poveri şi Bad Boys Blue la Cluj, înaintea show-ului Discoteca ’80, care se anunţă mai spectaculos ca anul trecut

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ricchi e Poveri – Angela Brambati şi Angelo Sotgiu, alături de John McInerney, solistul trupei Bad Boys Blue, au susţinut vineri seară, 21 septembrie 2018, imediat după sosirea la Cluj, o conferinţă de presă.Artiştii, foarte comunicativi şi deschişi, au răspuns cu amabilitate la toate întrebările jurnaliştilor şi s-au arătat foarte interesaţi de Cluj. Încă înainte de începerea conferinţei, cei de la Ricchi e Poveri au mărturisit că sunt pentru prima dată la Cluj-Napoca şi îşi doresc foarte mult să viziteze oraşul, să facă o sesiune de cumpărături, să cunoască oamenii de aici, să vadă câteva muzee. Ei călătoresc foarte mult, şi au avut astfel şansa să vadă locuri care mai de care mai interesante. În ceea ce priveşte locul lor preferat, Angelo Sotgiu a declarat: „Acasă. Acolo e foarte bine. Pentru că noi călătorim mult şi stăm puţin acasă. Când mergem acasă ne relaxăm şi ne simţim bine.” În ceea ce priveşte mersul în vacanţă, Angela Brambati a declarat: „Mie îmi place să stau acasă. Pentru mine vacanţa este când lucrez. Noi mergem în tot felul de locuri. Eu nu aş lua niciodată avionul pentru a merge în vacanţă.”

Întrebaţi fiind ce le place să cânte cel mai mult în spectacole, cei de la Ricchi e Poveri au enumerat Sarà perché ti amo, Come vorrei, M’innamoro di te, Cosa sei. Un cântec aproape de inima lor este Che sarà, pentru că este trist şi atinge o coardă sensibilă, îi face pe italenii care trăiesc în America sau Canada să plângă. Cântecul este despre emigranţi, despre oameni care nu s-au mai întors niciodată acasă după ce au plecat în străinătate în căutarea unui trai mai bun.

Un aspect interesant care a fost adus în discuţie la conferinţa de presă a fost priceperea stomatologilor din România. La sosirea la conferinţă, în mod surprinzător, John McInerney, solistul trupei Bad Boys Blue, a adus vorba de faptul că mulţi străini vin la Cluj pentru a-şi repara dinţii. Şi el este pentru prima dată la Cluj, după ce anii trecuţi a mai fost la Bucureşti şi Iaşi. „Cred că atunci când ajungi într-un loc nou speri ca totul să decurgă bine, show-ul să fie ok, toată lumea să se simtă bine, atmosfera să fie bună. Pentru mine asta contează.”, a declarat solistul.

Alături de artiştii care vor urca în această seară pe scena Sălii Polivalente a fost prezent ca moderator Cristi Grindean şi Sánta Levente, organizatorul evenimentului. Acesta a anunţat că sâmbătă seară vor fi peste 9.000 de oameni la Sala Polivalentă. Spectatorii sunt îndemnaţi să vină la spectacol în jurul orei 18:00, pentru a evita aglomeraţia. De asemenea, organizatorii au promis pentru show-ul de anul acesta de trei ori mai multe lumini, de două ori mai mult sunet, de două ori mai multe leduri şi de două ori mai multe baruri. Parcarea Sălii Polivalente va fi închisă.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] 2023, publicul participant va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte live pe îndrăgiții artiștii care au fascinat o lume […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x