Momente speciale la Discoteca ’80 Cluj, ediţia 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sâmbătă, 22 septembrie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a doua ediţie a evenimentului Discoteca ’80. Pe lângă concertele susţinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue şi Samantha Fox, seara a mai fost presărată cu o mulţime de momente speciale.

Samantha Fox a cântat în deschiderea celei de-a doua ediţii. Artista, sexy şi provocatoare pe scenă, s-a alăturat la un moment dat operatorilor de imagine şi jurnaliştilor aflaţi în faţa scenei, pentru a asista la show-ul celor de la Boney M. De această dată, îmbrăcată mai lejer, artista s-a distrat la spectacol, alături de public şi de prietena ei.

Nici Boney M nu s-au lăsat mai prejos în ceea ce priveşte oferirea de momente speciale. Partea masculină a trupei a impresionat audienţa nu doar prin timbrul vocal special, dar şi prin etalarea unor mişcări de dans şi calităţi fizice demne de toată aprecierea.

Bad Boys Blue şi-a condimentat numărul şi seara cu mai multe momente speciale. În câteva rânduri, John McInerney a aruncat peste public teancuri de cartonaşe cu poza şi autograful lui. El a putut fi văzut şi mai târziu, când s-a alăturat Samanthei Fox şi prietenei ei în public, sau mai târziu când a participat la o parte din concertul celor de la Ricchi e Poveri.

Cei care au încheiat seara, în aplauzele unui public numeros, au fost italienii de la Ricchi e Poveri. Tot show-ul lor a fost presărat cu momente speciale. Cei doi au reuşit să-i impresioneze pe cei prezenţi la Sala Polivalentă prin prestaţia lor, dar şi prin energia debordantă.

Puteţi urmări mai jos câteva momente speciale de la Discoteca ’80 Cluj 2018.


sursa video: youtube

Nu doar artiştii care au evoluat pe scenă aseară au făcut spectacol, ci şi publicul. Atmosfera de la Sala Polivalentă a fost una deosebită, călduroasă, tocmai datorită oamenilor care au venit pregătiţi de distracţie, şi care au ştiut să interacţioneze cu cei de pe scenă. Chiar şi artiştii au fost plăcut surprinşi de primirea făcută la Cluj. Aproape de încheierea spectacolului, impresarul celor de la Ricchi e Poveri ne-a mărturisit că este impresionat de publicul de aici.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x