De interesŞtiri

A început asfaltarea unui tronson situat pe drumul judeţean 109A

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de asfaltare au demarat pe tronsonul Vultureni – Şoimeni – Babuţiu – Deuşu – Chinteni, situat pe drumul judeţean 109A, a anunţat Consiliul Judetean Cluj.

Lucrările se desfăşoară în paralel, pe sectoare, respectiv lucrări pregătitoare în vederea asfaltării constând în frezarea asfaltului, plombări şi burduşiri, în prima fază, urmate de aşternerea efectivă a covorului asfaltic, în etapa imediat următoare. De asemenea, mai sunt prevăzute lucrări de aducere la profil şi de completare a acostamentelor, desfundarea podeţelor etc.

Forul administrativ judeţean a precizat că este vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 15 kilometri, de la kilometrul 12+790, respectiv intrarea în localitatea Chinteni, până la kilometrul 27+625 din Vultureni, intersecţia cu drumul judeţean DJ 109.

În ceea ce priveşte evoluţia şi stadiul lucrărilor, până în acest moment au fost asfaltaţi primii kilometri, pe ambele sensuri de circulaţie. Totodată, au fost efectuate lucrări pregătitoare în vederea asfaltării pe mai mulţi kilometri, având ca punct de pornire localitatea Vultureni, pe direcţia Şoimeni – Babuţiu – Deuşu – Chinteni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x