Lifestyle

Film – O simplă favoare; A simple favor – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Doamnele misterioase şi elegante atrag deopotrivă femeile şi bărbaţii în preajma lor. Acest tip de personaje strălucitoare, oriunde ar merge, atrag atenţia şi ies în evidenţă prin puterea pe care o emană. Chiar dacă sunt interesante şi plăcute, ele pot ascunde secrete care ajung să distrugă vieţile celor care s-au apropiat prea tare de ele. Blake Lively şi Anna Kendrick sunt protagonistele unei noi drame, cu accente de mister, care are în prim-plan o astfel de femeie. Alături de ele mai apar: Henry Golding, Ian Ho, Joshua Satine, Glenda Braganza, Andrew Rannells, Kelly McCormack, Aparna Nancherla, Dustin Milligan. Regia este semnată de Paul Feig.


sursa video: youtube

O simplă favoare (A simple favor) este o dramă plină de mister, o poveste complexă care gravitează în jurul a două protagoniste. Deși este un film nerecomandat copiilor sub 15 ani, nu are faze șocante sau exagerate care să justifice limita de vârstă.

Filmul per ansamblu este unul mediu, nu are nimic excepțional sau care să rămână în amintire. Totul se desfășoară lin, fără mari turbulențe sau emoții. Chiar și momentele mai intense rămân la nivelul de simple scene, fără prea mare impact asupra publicului privitor.

Imaginea din O simplă favoare nu este de cea mai bună calitate. Chiar dacă nu sunt întotdeauna deranjante, anumite scene în care apare doar o parte din personajul din prim-plan, blurat, pot crea o ușoară stare de disconfort vizual. În ceea ce privește imaginea ca decor, aici lucrurile stau puțin mai bine. Lumea prezentată are întotdeauna elemente caracteristice bine evidențiate, care pun în lumină povestea și stilul de viață al protagonistelor.

Cea mai bună parte din film este coloana sonoră. Muzica mai specială reușește să creeze o stare mai ciudată, încă de la început. Mai apoi, pe tot parcursul filmului, efectele sonore și melodiile care însoțesc anumite scene, reușesc să creeze un feeling special, potrivit momentelor.

Acțiunea din O simplă favoare nu este niciodată foarte intensă. Chiar și momentele de maxim interes și importante pentru deznodământ nu reușesc să creeze spectacol. Actrițele sunt bune şi se potrivesc ca o mănuşă rolurilor pe care le interpretează, dar, cu toate acestea, interacțiunea dintre ele și scenele comune nu sunt memorabile.

O simplă favoare este un film cu întorsături de situație, cu actrițe bune și coloană sonoră interesantă, care merită văzut când o să apară pe micile ecrane, dar nu merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x