EvenimenteŞtiri

6, vine FISC-ul! Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy, în luna noiembrie la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A șasea ediție a Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy (FISC) promite o săptămână de pomină și râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

● Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Cei cinci maeștri ai umorului fin promit o călătorie ce-i va da pe spate pe cei prezenţi, atât la propriu cât și la figurat.

● Săptămâna comediei continuă marți, 6 noiembrie, cu un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac și trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, adus în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situațiilor și ideea perfectă de farsă.

● Pe 7 noiembrie Teo, Vio și Costel preiau legătura cu două show-uri, unul de la ora 19:00 și unul de la ora 21:00. Festivalierii trebuie să fie pe fază aici, căci urmează multe surprize pentru ei.

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie „Beton”, vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00, anunţă organizatorii.

● Vineri, 9 noiembrie, are loc un show de stand-up marca noua generație de comedianți, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuț Rusu și Gabriel Gherghe. Pentru cine nu știe, influencerii, like-urile și stand-up comedy merg mână în mână așa că aici se vor putea auzi cele mai noi și proaspete glume.

● Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei românești vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanța Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii româneşti și Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea în umor, învățând de la Billy Crystal și Whoopie Goldberg. Tot sâmbătă, de la ora 21:00, îi așteptăm pe Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului „Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze.

Ultima zi de festival îi aduce în fața voastră pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu și Dan Badea. Cei trei vor face un spectacol ce promite să nu lase publicul să plece fără o porție numai bună de râs.

Biletele se pot achiziționa cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5 – 11 noiembrie. Mai multe informații găsiți pe fiscul.eu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x