Finalizare lucrări de asfaltare, pe drumul judeţean 109V

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean 109V, Pădureni – Satu Lung, lucrările de asfaltare au fost finalizate, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. 

Lucrările au vizat un sector de drum în lungime de aproximativ trei kilometri, cuprins între poziţiile 8+355 şi 11+100. În acelaşi timp, pe toată lungimea acestui sector sunt în plină derulare ample defrişări de vegetaţie în apropierea şi în vecinătatea căii de rulare.

Autorităţile au precizat faptul că anterior asfaltării, au fost executate lucrări de reciclare în situ, respectiv aşternerea unui strat de balast cu cilindrare şi reciclarea cu adaos de ciment şi lianţi în grosime de 15 centimetri din stratul de balast. 

Lungimea totală a sectorului de drum vizat de lucrările de întreţinere este de peste şapte kilometri, de la kilometrul 8+355 până la kilometrul 15+390. De asemenea, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 11+100 şi kilometrul 15+390, în perioada imediat următoare vor fi demarate lucrări de scarificare şi reprofilare a drumului cu adaos de piatră cu cilindrare şi eliminarea gropilor prin acoperirea cu material pietros-balast cu cilindrare. 

Totodată, finalizarea completă a lucrărilor presupune şi execuţia de tăieri şi completări de acostamente, curăţarea şanţurilor şi rigolelor precum şi desfundarea podeţelor pe întreg sectorul vizat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x