De interesŞtiri

S-a deschis un nou magazin „Clujana”, în Piața Mihai Viteazu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un nou magazin „Clujana” s-a deschis în Piața Mihai Viteazu. Societatea comercială de tradiție, în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a deschis un nou magazin de prezentare în Cluj-Napoca.

Amplasat în zona centrală a orașului, în Piața Mihai Viteazu, nr.30, acest nou magazin este accesibil tuturor clienților care apreciază brandul „Clujana” și tuturor celor interesați să îi cunoască cele mai noi creații. Totodată, programul este unul adaptat nevoilor potențialilor cumpărători, respectiv de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00 și sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00.

În plus, pentru a veni în sprijinul consumatorilor care nu domiciliază pe raza municipiului reședință de județ, fabrica de încălțăminte Clujana a lansat un nou website care poate fi accesat la link-ul http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online. Scopul acestor platforme este acela de a oferi o experiență simplificată și un acces facil și rapid la noile produse din piele.

Noile produse comercializate în magazinul recent inaugurat se adresează unui segment larg al populației, obiectivul Clujana fiind acela de cucerire a unui segment de clienți puțin explorat până în acest moment, respectiv cel al tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani. În momentul de față, gama de produse expusă în magazin este una adaptată sezonului toamnă-iarnă, doritorii putând opta și pentru alte categorii de încălțăminte, în funcție de necesitățile fiecăruia, accesând site-ul online.

„Clujana este un brand al județului, atât prin prisma longevității sale, cât, mai ales, prin calitatea care a consacrat produsele pe care le fabrică. Ne bucurăm că tradiția continuă și prin deschiderea de noi locații, în zone cu multă vizibilitate și cu aflux semnificativ de persoane. Ne dorim ca trendul ascendent în ceea ce privește revitalizarea acestei societăți emblematice să continue”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cu o tradiție de peste 100 de ani, celebrul brand clujean de încălțăminte „Clujana” înseamnă, în primul rând, tradiție și stil, dar și extrem de multă eleganță și durabilitate. În momentul de față, fabrica deține două showroom-uri în Cluj-Napoca și intenționează să deschidă alte trei magazine în județele Sibiu, Mureș și Iași, dar și să desfacă produsele pe piața europeană, în Germania și Italia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x