Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 161D, ultimele două sectoare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 161D au demarat lucrări de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic, cu preluare de denivelări, a anunţat Consiliul Judetean Cluj. Sectoarele de drum vizate sunt situate pe DJ 172F, Nires și Unguras – Valea Unguraşului.

Lungimea totală a drumului pe care se execută lucrări este de 9.45 kilometri, dintre care 3.4 kilometri sunt cuprinși între kilometrul 10+400 și kilometrul 13+800, iar 6.05 kilometri sunt cuprinși între kilometrul 25+350 și kilometrul 31+400. Autoritățile au precizat că în această perioadă, tronsonul de drum în lungime de 3.4 kilometri este asfaltat în proporţie de 75%, pe ambele sensuri de circulație.

De asemenea, în vederea aşternerii stratului de asfalt sunt executate lucrări constând în plombări și burduşiri, urmând ca pentru finalizarea lucrărilor să se realizeze acostamente, curățare de șanțuri și rigole, desfundare de podeţe, cosiri de vegetație, precum și executarea de marcaje rutiere.

În cursul acestui an au fost executate lucrări de asfaltare și pe celălalt tronson al drumului județean DJ 161D, între kilometri 14+000 și 18+000, mai exact pe raza localității Nires, comuna Mica.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x