Film – Blestemul celor rămași; I still see you – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Fizică și mister, alături de datorie și pasiune, iată câteva ingrediente speciale pentru construirea unei film interesant. Aceste premise au fost puse la bazele unui nou film cu accente de thriller și mister, ce rulează în prezent pe marile ecrane.

În noua realizare cinematografică, în rolurile principale îi regăsim pe Bella Thorne şi Richard Harmon, alături de Dermot Mulroney, Sara Thompson, Louis Herthum, Hugh Dillon, Amy Price-Francis. Regia este semnată de Scott Speer.


sursa video: youtube

Blestemul celor rămași (I still see you) este un thriller, un film de fantezie, cu accente de science-fiction. Un element care vine în sprijinul titulaturii de film SF și de thriller este imaginea. Atât din punct de vedere tehnic cât și artistic, imaginile din film sunt de calitate. Senzația de lume specială este bine pusă în evidență de atmosfera puțin apăsătoare. De la început până la sfârșit, starea aparte este bine construită și păstrată.

Pe lângă imaginile dezolante, efectele speciale ajută ca spectacolul vizual să fie unul complet. Personajele sunt bine integrate în tot acest peisaj trist, iar lumea fizică este construită și descompusă într-un mod interesant. Efectele speciale sunt și ele la fel ca întreg universul din Blestemul celor rămași, bune și în ton cu lumea monocromatică.

Acţiunea din Blestemul celor rămași are un ritm așezat, dar apar pe parcurs câteva momente mai intense. Cu toate că acțiunea devine mai interesantă pe parcurs, apare pe alocuri plictiseala. De asemenea, povestea nu are tot timpul sens, iar unele faze sunt de neînțeles, pentru că nu au acoperire în realitate.

Actorii din rolurile principale au momente când sunt buni, dar și unele în care nu sunt la înălţime. Interacțiunea dintre cei doi pare forțată în unele faze. Chimia dintre protagoniști lipsește, iar gesturile actriței din rolul principal sunt uneori exagerate, alteori lipsite de sens.

Blestemul celor rămași este un film cu potențial, dar care nu merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x