EvenimenteŞtiri

C. C. Catch a mulțumit publicului din România, pentru revelația pe care a avut-o aici

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aflată la Cluj, pentru a concerta în această seară la We Love Retro, C. C. Catch a mărturisit în cadrul conferinței de presă organizată înainte de eveniment, că un spectacol pe care l-a susținut în România i-a rămas în minte ca fiind un adevărat moment de revelație. Atmosfera de la concert și felul în care a fost primită de oameni a făcut-o să realizeze de ce mai cântă încă, de ce nu a renunțat la stilul de viață plin de emoții și oboseală pe care îl presupune o carieră artistică internațională.

Artista a fost deschisă și a răspuns tuturor întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință. Cel mai des folosit cuvânt de C. C. Catch a fost „love” – iubire. Ea a vorbit în repetate rânduri de importanța iubirii, de faptul că este o persoană spirituală, foarte interesată de introspecție și de literatura care se preocupă de viața interioară.

C. C. Catch a mai declarat de altfel că rezolvarea la problemele lumii o vede în capacitatea fiecăruia de a se privi în oglindă și de a realiza că totul începe cu sinele. O piesă care se pliază acestei idei, amintită de artistă, este „Man in the mirror”, a lui Michael Jackson. De altfel, la conferința de presă de sâmbătă, 20 octombrie 2018, renumita cântăreaţă s-a declarat fan Michael Jackson şi Madonna, ei fiind adevărate inspiraţii pentru cei aflaţi la început de drum.

Despre ceea ce înseamnă anii 80 pentru ea, C. C. Catch a mărturisit că lumea se distra altfel pe atunci, mai bine, relațiile erau mai apropiate, oamenii împărtășeau mai multe, erau mai conectaţi. „Pentru mine anii 80 au însemnat strălucire, petreceri, a fost pur şi simplu o perioadă extraordinară. Anii 80 sunt ceva special… Este mai mult un sentiment special în inima mea.”

Organizatorul evenimentului, Iancu Şerbănescu, prezent la eveniment, a declarat: „Anul acesta surprizele sunt că îmbinăm în aceeaşi seară muzica anilor 80 şi a anilor 90. Noutăţile sunt un sunet mai bun, o producţie mai frumoasă, artişti mai buni, baruri mai multe, oameni mai mulţi, probabil un sold-out la eveniment şi distracţia cu care deja v-am obișnuit.”

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Fun Factory și East 17, printre artiști […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x