Lifestyle

Film – Loserii de la seral; Night school – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comediile cele mai reușite au ca sursă de inspiraţie unele dintre cele mai interesante şi neaşteptate situaţii de viaţă. De cele mai multe ori, creatorii unor asemenea spectacole reuşesc să transmită publicului o stare de bine, prin folosirea acestor situaţii într-o manieră distractivă. O nouă comedie ce foloseşte ca sursă de inspraţie o situaţie originală încearcă să distreze cinefilii.

Din distribuția noii comedii fac parte: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Taran Killam, Romany Malco, Megalyn Echikunwoke, Anne Winters, Keith David, Mary Lynn Rajskub, Ben Schwartz, Brooke Butler, Rob Riggle. Filmul a fost regizat de: Malcolm D. Lee.


sursa video: youtube

Loserii de la seral (Night school) este o comedie clasică. Filmul urmărește stârnirea amuzamentului printr-o mulțime de situații comice și dialoguri mai neobișnuite. Povestea este simplă și cursivă, fapt ce contribuie la crearea și păstrarea unei stări de distracție. Încă de la început este evident că filmul nu se ia foarte în serios. Acest aspect aduce un plus de autenticitate comediei, fiind evident că se urmărește strict crearea unei stări de amuzament, fără prea mare dramă.

Imaginile din Loserii de la seral sunt bune. Cadrele sunt toate bine filmate, din unghiuri variate, iar personajele sunt surprinse în ipostaze potrivite caracterului reprezentat. Alături de imagine, muzica își aduce contribuția la realizarea unui spectacol distractiv și ușor de urmărit.

Actorii au fost bine aleși pentru rolurile pe care le interpretează. Fiecare își aduce contribuția substanțial și în mod unic la realizarea uni tablou complet. Lumea redată este una în care adversitatea reușește să unească oamenii și să creeze punți între diferite categorii sociale. Interesele comune ale unor personaje extrem de diferite, și modul în care știu să rezolve anumite probleme, au reprezentat premisele potrivite unei comedii.

Chiar dacă realizatorii puteau să lase filmul să curgă lin, fără exagerări grețoase, aceștia au ales să introducă în poveste și o scenă care nu ajută la nimic dar poate să creeze ușor o stare de repulsie. Prin această alegere, filmul a coborât mult ștacheta, rămânând la nivelul unei comedii care încearcă prea tare să distreze, și prin asta strică toată voia bună.

Loserii de la seral este un film care nu merită o vizită la cinema, dar merită văzut ca moment de relaxare, când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marian

L-am vazut online si ii dau 6 din 10, ca nota. Este ok dar destul de slaba ideea.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x