Peste 200 de vinuri, de la aproximativ 50 de producători, pot fi degustate la RO-Wine Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de ieri, la Cluj-Napoca a început să curgă în pahare vinuri de calitate, însoțite de povești interesante, în cadrul primului festival dedicat băuturii lui Bachus, RO-Wine. La standurile deschise pot fi găsite peste 200 de vinuri de la aproximativ 50 de producători, vinurile reprezentative din portofoliul a 7 importatori de calibru, plus aproximativ 30 de etichete de top, rezervate zonei VIP.

După deschiderea oficială de sâmbătă, 27 octombrie, la Chios Social Lounge a început primul festival dedicat vinului din zonă. RO-Wine a debutat având alături invitați speciali: Virgil Ianțu, o prezență elegantă în decorul rustic şi Nicolae al României alături de soția Alina-Maria, amândoi interesați de produse și implicați în festival.

Renumitul chef Nicolai Tand are un stand unde poate fi găsit personal şi unde doritorii pot degusta o serie de produse de panificație făcute de el.

Clujenii mai pot vizita și azi, până la ora 20:00, standurile pline se vin și de specialiști dispuși să ofere pe lângă degustare, povești și informații interesante. Pentru cei care vor alege să calce pragul primului festival dedicat vinului, RO-Wine, distracția și starea de bine la ieșire sunt garantate.

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania” este primul festival autohton de vin orientat exclusiv către piața vinurilor premium și de lux. Cele trei ediții desfășurate până acum în București, au fost organizate de Marinela V. Ardelean, Liviu Popescu și Mihai Popescu.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x