CONCURS clujescu.ro. Nu rataţi şansa de a câştiga bilete la FISC – Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

clujescu.ro vă oferă şansa de a câştiga bilete la FISC – Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy.

Organizatorul evenimentului şi clujescu.ro, vă oferă o invitaţie dublă la spectacol (două bilete) pentru seara de luni, 5 noiembrie, când se dă startul săptămânii de comedie.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vizitaţi pagina de facebook https://www.facebook.com/clujescuro/ şi să participaţi la concurs.

Ultima zi de concurs este vineri, 2 noiembrie, inclusiv. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în data de 3 noiembrie pe site, în urma tragerii la sorţi.

A șasea ediție a Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy (FISC) promite o săptămână de pomină și râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Bilete la spectacole se pot achiziționa cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5 – 11 noiembrie. Mai multe informații găsiți pe fiscul.eu.

Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Cei cinci maeștri ai umorului fin promit o călătorie ce-i va da pe spate pe cei prezenţi, atât la propriu cât și la figurat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x