Succes peste aşteptări a primei ediţii RO-Wine Cluj; Liviu Popescu și Marinela V. Ardelean, declaraţii după eveniment

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sfârşitul de săptămână i-a delectat pe cei care au călcat pragul Ro-Wine Cluj cu vinuri din toată ţara şi poveştile lor speciale, celebrităţi şi lansări. În 27 și 28 octombrie, clujenii au putut degusta peste 200 de feluri de vin în compania reprezentanţilor cramelor participante. La finalul celor două zile, pline de agitaţie şi lume multă, partea tehnică şi cea artistică a festivalului, prin Liviu Popescu și Marinela V. Ardelean, ne-au povestit cum a fost din punctul lor de vedere prima ediţie de la Cluj a festivalului dedicat vinului.

Cum succesul unui eveniment constă în numărul și calitatea participanților, l-am întrebat pe Liviu Popescu, co-organizator al festivalului, despre motivele care l-au determinat să aleagă Clujul ca locație pentru o nouă ediție Ro-Wine, și primele impresii la finalul celor două zile de eveniment.

Mai jos puteţi asculta răspunsul lui Liviu Popescu.

De asemenea, pentru viitor, co-organizatorul Ro-Wine a declarat: „Vrem să creem această comunitate a producătorilor de vin, să-i aducem pe cei din sudul ţării aici, în centru, şi pe cei de aici să-i promovăm în sudul ţării, să facem cross promotion între producători. De aceea am venit şi cu acest festival.”

Duminică a avut loc la Cluj și lansarea celui de-al treilea volum al cărţii The Wine Book of Romania, scris de Marinela V. Ardelean. Degustător și critic de vin, aceasta ne-a povestit care au fost primii pași ai carierei de succes din prezent şi de unde vine pasiunea pentru vin.

Mai jos puteţi asculta răspunsul Marinelei V. Ardelean.

Invitaţii speciali, Vigil Ianţu şi Nicolae al României alături Alina-Maria, au adus o notă de eleganţă evenimentului şi au creat o atmosferă specială. Standul cu pâine al celebrului chef Nicolai Tand a fost foarte vizitat şi binevenit, pentru o mică pauză de la degustare.


Nicolae al României şi Alina-Maria

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x