Lifestyle

Film – Mile 22: Misiune secretă; Mile 22 – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Misiunile periculoase ale agenților secreţi, mai mult sau mai puțin romanţate, aduc pe marile ecrane imaginea unei lumi inaccesibile marii majorități a populației. Poveștile despre aventurile pline de riscuri ale personajelor din categoria 007 au atras dintotdeauna iubitorii filmelor de acțiune în sălile de cinema.

Un nou film care urmărește un asemenea personaj rulează în prezent în cinematografe. În rolurile principale joacă Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, alături de John Malkovich, Ronda Rousey, Carlo Alban, Natasha Goubskaya, în regia lui Peter Berg.


sursa video: youtube

Mile 22: Misiune secretă (Mile 22) se intitulează ca fiind un film de acțiune, aventură și crimă. Înainte de toate, Mile 22 este un thriller pur, fără multă poveste. Acțiunea și violența sunt ingredientele de bază ale acestei povești.

Imaginea din Mile 22: Misiune secretă lasă de dorit. Toate cadrele din film par să fie realizate în pripă, de un cameraman amator, și pe deasupra și grăbit. Pe lângă stilul agitat, și calitatea imaginii în sine este îndoielnică. Chiar dacă se poate înțelege idea din spatele acestei alegeri de filmare, care se vrea a fi stil reality, pentru veridicitate, s-a exagerat totuși prea tare. Rezultatul este o imagine care deranjează, prea tare mișcată. Experiența vizionării este afectată în mod negativ, pe tot parcursul filmului, de imagine.

Nici coloana sonoră nu ajută prea tare. Muzica nu este neapărat rea, dar nici nu rămâne în amintire cu nimic. Efectele sonore sunt destul de bune şi intercalate în acţiune în momente potrivite. Cu toate acestea, filmul rămâne plictisitor.

Povestea aproape nu există. Filmul capătă sens după urmărirea trailerului. În timpul derulării filmul în sala de cinema, orice poveste şi substrat se pierde. Mile 22: Misiune secretă rămâne o înşiruire de evenimente violente, lupte şi multe împuşcături. Nimic nu aduce aminte de ceea ce se urmăreşte, iar uneori personajele ies prea tare din caracterul desemnat. Fără o poveste cu sens, filmul rămâne ca o înşiruire de bătăi. Fazele pline de violenţă, chiar dacă nu au sens, au fost bine realizate.

Având în vedere povestea, actorii şi actriţele din acest film nu se remarcă prin nimic. Toţi sunt doar ca nişte personaje de reality show plin de mişcare şi agitaţie, filmat de amatori.

Mile 22: Misiune secretă (Mile 22) nu merită văzut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x