De interesŞtiri

Yamato – The Drummers of Japan, în concert la Cluj-Napoca și București

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Yamato – The Drummers of Japan, emisarii culturii și spiritualității nipone, vor putea fi urmăriți în concert vineri, 9 noiembrie, la ora 19:30, la Opera Națională Română Cluj-Napoca și duminică, 11 noiembrie, la ora 19:30, la Circul Metropolitan București.

Japonia, pentru mulți europeni, rămâne – în veacul comunicațiilor fără frontiere – încă un mister. Concertul companiei Yamato este o ”secțiune longitudinală” în esența acestei ”planete”: Japonia. Taiko-urile, tobele japoneze, au fascinat o lume. Energia degajată de prestația artiștilor precum și ritmicitatea fără egal reprezintă motivele care fac evenimentul artistic de neratat.

În Yamato – The Drummers of Japan, forța samurailor și gingășia gheișelor se contopesc într-un show japonez, dar și european. Costumele semnate de Yamamoto, spectacolul de lumini, fac ca participarea la acest eveniment să devină un cadou primit din Țara Soarelui Răsare, o incursiune într-o altă lume.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi procurate la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, din rețelele entertix.ro sau myticket.ro și din librăriile Cărturești și hipermarketurile Carrefour.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x