EvenimenteŞtiri

Săptămâna comediei la FISC a debutat cu sala plină și multă energie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luni, 5 noiembrie, râsetele s-au auzit de departe la Casa de Cultură a Studenților. Organizatorii au anunțat că săptămâna comediei la FISC a debutat în forță, cu sala plină și multă energie.

Ioana State a dat startul cu sfaturi pentru fete și soluții revoluționare despre cum poți elimina senzația de foame. Mănânci încontinuu. N-au lipsit nici glumele gramaticale sau cele despre dragoste, bat-o vina!

Lui Bobi Dumitraș îi plac fetele care dansează pe El Meneaito. Și împărtășind experiențele sale de viață, Bobi Dumitraș a avut parte de aplauze în ropote.

Bărbat proaspăt însurat, cu certitudine acasă, Raul Gheba are un set de reguli și tradiții de la care nu se abate. Ce nu s-a aflat încă de la el este dacă Balzac și fotbalul merg sau nu mână-n mână.

Despre Unguru’ Bulan se poate spune că-i clujean deja, că doar s-a întâlnit de două ori cu Boc. Evident un om al prezentului, Bulan s-a prezentat impecabil pe scena de la FISC cu o valiză în mână. Nu se poate spune ce era în valiză, gestul contează!

Actual și cu glume politice a fost și Nicu Bendea. Nonșalant și natural, când merge în vacanțe, Nicu își ia zile libere… chiar din cele de concediu. Tradiționalist convins, cu vizibile aptitudini de cercetător, Nicu a făcut studii aprofundate asupra familiei tradiționale… de albine. Regina mamă, hexagoane perfecte și 300 de trântori.

Cele 3 ore de show au trecut ca o clipă, dar mai sunt 6 zile întregi dedicate comediei, la Maratonul de Stand-Up Comedy, iar bilete se mai găsesc pe http://fiscul.eu. FISCU’ nu-i de ratat, FISCU’-i de digerat. Și cel mai bine intră împreună cu prietenii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x