Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În urma finalizării unor lucrări de întreținere, o serie de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri județene, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● Pe drumul judeţean 161 (DN 1C) – Luna de Jos – Dăbâca – Pâglişa – Panticeu s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector în lungime de 24.1 kilometri, de la kilometrul 17+000 până la kilometrul 41+100.

● Pe drumul județean 103G (DN 75) – Cheia – Cheile Turzii au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproximativ 3.67 kilometri, între poziţiile kilometrice 27+300 și 30+970.

● Pe drumul judeţean 109A, pe tronsonul cuprins între localităţile Chinteni şi Vultureni, s-au executat lucrări de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 17.45 kilometri, de la kilometrul 10+200 până la kilometrul 27+650, precum şi treceri de pietoni pe raza localităților Chinteni și Deușu.

Forul administrativ județean a precizat că lucrările de marcaje rutiere vor continua în perioada imediat următoare și pe alte drumuri județene, în cazul în care condițiile meteorologice vor continua să fie favorabile desfășurării acestui tip de operațiuni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x