EvenimenteŞtiri

O săptămână plină de umor la festivalul de stand-up comedy FISC 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy (FISC 2018) a adunat peste 10.000 de spectatori în cele șapte zile dedicate râsului, pline de umor de calitate.

Cele nouă spectacole de la FISC 2018 au umplut Casa de Cultură a Studenților, în perioada 5 – 11 noiembrie, de ropote de aplauze și hotote intense de râs. Organizatorii au asigurat vizitatorilor spații special amenajate pentru poze și relaxare, înainte de spectacole, unde mascota festivalului a colecționat cele mai multe zâmbete și selfie-uri.

Pe scena FISC 2018 au urcat mari artiști ai stand-up comedy–ului românesc, printre care Nicu Bendea, Bobi Dumitras, Ioana State, Maria Popovici, Alex Mocanu, Doru Octavian Dumitru, Radu Pietreanu, Ionut Rusu, Andrei Ciobanu și Natanticu și Dan Badea.

Pe lângă deja obișnuitele spectacole de stand-up comedy, anul acesta la FISC, Mihai Bendeac a adus pe scena clujenilor îndrăgitul spectacol de teatru „Bani din cer”, jucat în stilul propriu marca Bendeac.

Încă de la punerea în vânzare a biletelor, cele două show-uri cu Teo, Vio și Costel au fost sold-out, iar celelalte șapte spectacole au avut parte de săli pline ochi, Clujul demonstrând încă o dată că este un oraș tânăr, de actualitate și care știe să se distreze.

La glumele despre metroul din Cluj și diferențele dintre Cluj și București s-a aplaudat cu foc, clujenii fiind cu un pas mai aproape de a muta capitala la Cluj și descriind festivalul ca “o gură de aer proaspăt care te ține departe de stresul cotidian”.

Cele șapte zile de festival s-au bucurat de un interes sporit, iar organizatorii au anunțat că deja plănuiesc pentru anul viitor un festival de amploare, cu surprize și cu promisiunea că vor menține ștacheta cel puțin la fel de sus pentru iubitorii de comedie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x