EvenimenteŞtiri

Primele 10.000 de abonamente la festivalul Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul Untold 2019 va avea loc în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat punerea în vânzare a primelor 10.000 de abonamente miercuri, 14 noiembrie, ora 14:00.

Doar cei care s-au înregistrat pe www.untold.com pot achiziționa primele abonamente scoase la vânzare, la un preț special. Astfel, primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2019 vor putea fi achiziționate la prețul de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP la prețul special de 269 de euro plus taxe, prețul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.
Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 14 noiembrie, ora 14:00, prin care va putea achiziţiona cel mult 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

An de an, festivalul Untold este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a patra ediţie a festivalului, au venit la Cluj peste 355.000 de participanţi, din care peste 35.000 de turişti străini din întreaga lume, și au susținut spectacole peste 200 de artişti internaţionali.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediție, care va fi una aniversară. Organizatorii au anunțat că pregătesc deja participanților o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit în cele patru ediții de până acum.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x