Ştiri

A doua rundă de abonamente la festivalul Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A doua rundă de abonamente la festivalul Untold, ediția din 2019, se lansează marți, 20 noiembrie.

Cei care nu și-au asigurat încă un loc în prima rundă de vânzare, la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, au șansa să pună mâna pe unul din cele 10.000 de abonamente care se vor scoate la vânzare în data de 20 noiembrie.
Prețul acestora va fi de 109 euro plus taxe și doar cei care s-au înregistrat pe site pot achiziționa abonamentele scoase la vânzare.
● Tot marți se vor putea cumpăra şi abonamente VIP la prețul de 269 de euro plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat va primi pe mail un link unic, funcţional, începând cu data de 20 noiembrie, ora 14:00, prin care va putea achiziţiona cel mult patru abonamente. Cei care nu s-au înregistrat încă, mai pot face acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

Primele 15.000 de abonamente Untold 2019 s-au vândut marți, 14 noiembrie, în mai putin de trei minute. Deși inițial organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14:00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de oameni așteptau să-și asigure locul pentru al cincilea capitol Untold, ediție aniversară. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să acorde un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care, încă 5.000 de oameni și-au achiziționat abonamentul pentru ediția din 2019.

Untold 2019 va avea loc în perioada 1 – 4 august.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x