Lifestyle

Film – Prizonieră în pânza de păianjen; The Girl in the Spider’s Web – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Filmele cu femei curajoase și inteligente, care devin eroine datorită felului în care aleg să-și trăiască viața, au apărut târziu și sporadic pe firmamentul cinematografelor. În ultimii ani, lucrurile s-au mai schimbat, pe marile ecrane apărând și o serie de filme cu femei ieșite din comun, speciale și interesante.

Un nou film care aduce în prim-plan o astfel de femeie rulează în prezent pe marile ecrane. Din distribuţie fac parte Claire Foy, Sverrir Gudnason, Lakeith Stanfield, Sylvia Hoeks, Claes Bang, Cameron Britton. Regia este semnată de Fede Alvarez.


sursa video: youtube

Prizonieră în pânza de păianjen (The Girl in the Spider’s Web) este o dramă plină de thriller şi crimă. Este un film nerecomandat celor sub 15 ani, şi pe bună dreptate. Scene violente și crime apar frecvent pe tot parcursul derulării filmului. Pe lângă fazele mai clasice de film de acţiune și crimă, sunt şi câteva nerecomandate celor mai slabi de inimă.

Imaginea din Prizonieră în pânza de păianjen este întotdeauna de calitate. Apar uneori și scene compuse din cadre puțin prea scurte și care se succed prea rapid, dar aceste mici neajunsuri pot fi trecute cu vederea cu ușurință. Datorită unor filmări panoramice, în zone pitorești și exotice, filmul are pe alocuri o aură de grandoare. Imaginea, ca element artistic, este la înălțime. Lumea redată este rece dar ordonată, cu personaje excepționale dar cu slăbiciuni firești, care arată perfect conform standardului pe care îl reprezintă.

Coloana sonoră este de asemenea bună. Muzica este introdusă în momente cheie și aduce un plus de calitate, de fiecare dată. Efectele sonore și cele vizuale contribuie la crearea unui film de acţiune interesant și credibil.

Povestea este cursivă și bine spusă. Niciun element de interes nu lipsește din narațiune. Totul este spus într-o manieră plăcută, firească, care reușește să mențină atenția trează.

Înainte de orice, Prizonieră în pânza de păianjen este un film artistic, cu imagini interesante și oameni speciali, cu acţiune intensă uneori, combinată cu violență și scene care nu sunt pentru toată lumea.

Prizonieră în pânza de păianjen este un film care merită văzut la cinema, de cei care apreciază filmele artistice.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x