Film – Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald; Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

The crimes of Grindelwald, tradus în românește Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald, este un film fantastic, inspirat din lumea plină de magie inventată de J. K. Rowling.

Pe lângă personajele speciale care populează lumea vrăjitorilor, evenimentele pline de mister care au loc aici, o serie de animale la fel de unice au fost create pentru a colora lumea magică.
Din distribuția noului film care aduce în prim-plan această lume fantastică fac parte: Johnny Depp, Eddie Redmayne, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Wolf Roth, Zoë Kravitz, Callum Turner, Derek Riddell. David Yates semnează regia.
sursa video: youtube

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald (Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald) este în primul rând un film de imagine.

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald (Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald) este în primul rând un film de imagine. Lumea care este redată aici este una fantastică, frumoasă, colorată, plină de magie şi dinamism. Cadrele filmate în mişcare, de sus, adaugă o notă de imensitate spaţiului. De altfel, totul este diferit pentru aceste personaje speciale care la o adică pot să-şi ia zborul pe coada unei mături şi să cutreiere prin văzduh fără stres. Pe lângă decorul fantastic şi plăcut de urmărit, efectele speciale sunt de asemenea bine realizate şi interesante. Originale sau nu, toate aceste elemente vizuale reprezintă punctul forte al filmului.

Filmul nu excelează la capitolul acţiune.

Chiar dacă filmul beneficiază de o mulţime de scene dinamice, în care obiecte zboară peste tot sau alte elemente se manifestă vizual, acţiunea nu este foarte intensă niciodată. Totul se precipită mai spre final, când totul devine mai interesant. Cu toate acestea, Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald nu excelează la capitolul acţiune.

Chiar dacă imaginea ajută, unele scene creează senzaţia că ceva lipseşte.

Povestea este spusă într-un fel care nu este foarte palpitant. Chiar dacă imaginile ajută, unele scene creează senzaţia că ceva lipseşte. Dacă unele faze prea scurte lasă semne de întrebare,  altele mai lungi duc la prea multă relaxare. Un alt neajuns este că filmul este puţin prea lung, având o durată de peste două ore.

Jocul actoricesc ele elementul care ajută mult povestea.

Actorii din rolurile principale sunt un spectacol în sine. Felul în care se poartă, modalitatea în care vorbesc şi interacţionează între ei, toate ajută la realizarea unor scene plăcute. Jocul actoricesc ele elementul care ajută mult povestea prea inconsistent derulată.

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald (Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald) este un film care merită văzut doar de fanii lumii magice inventate de J. K. Rowling.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x